Livet med Autism, Asperges & ADHD

Som mamma och fru till tre unika individer, är livet aldrig tråkigt. Varje dag är en ny utmaning.

Välkomna till min blogg

Publicerad 2013-11-06 13:09:00 i Vardagen ,

Att vara förälder är aldrig lätt. Det är ju inte så att barnen kommer med en instruktions manual. Vissa barn kräver mer än andra och man lär sig något nytt varje dag. 

Folk brukar alltid fråga hur det är att ha barn med speciella behov. Ärligt talat så är det svårt att förklara. Jag har ju förståt att det är svårare, men jag har ju inte riktigt så mycket annat att jämföra med. Mina barn har ju alltid varit speciella, deras svårigheter har ju alltid varit en del av dem. När vi fick diagnoserna, så fick svårigheterna bara ett namn. 

Det jag dock kan säga är att det är mycket mer planering. Vi lever efter fasta rutiner som förändras i tackt med att barnens och familjens behov förändras. I min familj finns det väldigt lite uttrymme för spontanitet, det vill då inte säga att vi inte försöker oss på något "wild and crazy" någon gång ibland.

Min tanke med denna blogg är att dela med mig av våran vardag. Möjligen bidrar detta till att öka kunnskapen kring dessa diagnoser.

Kunskap är mak säger man, så här bjuder jag på min kunskap resten är upp till dig.

Välkomna/ Ana

Om

Min profilbild

Ana

Jag är en stolt mamma till två helt fantastiska barn och fru till en enastående man. Min son V är har diagnoserna Autistisk syndrom, ADHD, sömnstörning, självskadebeteende och GDA (generell ångestsyndrom). Min dotter J har diagnoserna Aspergers syndrom samt ADHD. Och min underbara man T som i vuxen ålder fått diagnoserna Aspergers syndrom samt ADHD. Livet med dom är ett äventyr på gott och ont, den ena dagen är aldrig den andra lik.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela